Reiki

Doctor Mikao UsuiMÈTODE USUI SHIKI RYODO

Usui Shiki Ryoho és la paraula japonesa que serveix per identificar el "Sistema Usui de Curació Natural per Imposició de mans" i va ser la que va utilitzar el Doctor i Mestre Mikao Usui per batejar el sistema de sanació que avui coneixem com Reiki.

QUE ÉS EL REIKI

EL REIKI és una tècnica de canalització de l'energia universal a través de la persona, amb símbols de poder, per poder ser utilitzats en el moment adequat.

QUIN SIGNIFICAT TÉ

REIKI és una paraula japonesa i significa REI "universal" i KI "energia". És l'energia Universal de la qual tots formem part i és eterna, sempre hi és per ser canalitzada, només depèn de nosaltres que ella es pugui manifestar, no ho oblideu que som energia i que arribant a la font d'on provenim estarem amb la nostra veritable essència.
D'ON PROVÉ

REIKI ens ha arribat a nosaltres des del Japó, a través d'un doctor anomenat Mikao Usui, que amb la seva tasca de recerca espiritual se li van ser atorgades les eines per poder compartir-les cap a tots els éssers per alleujar el sofriment i poder ser ensenyades a totes les persones que sentin aquesta tècnica REIKI.

COM PODEM CANALITZAR-LA

Tots som fonts de la mateixa font, l'energia és la mateixa per a tots, podem arribar cap a ella, però, quin vehicle utilitzarem ? Hi ha moltes tècniques que per les quals es pot canalitzar aquesta energia, el que diferencia el REIKI a les altres és que aquesta energia es canalitza a través d'iniciacions rebudes per mestres de REIKI que faran de transmissors perquè aquest canal arribi fins a nosaltres i siguem emissors d'aquesta energia.

COM PODEM COMPARTIR

Quan ja som iniciats en REIKI aquest canal ja està en nosaltres per compartir-cap a tot ser que el nostre cor senti a través de la imposició de mans, però sobretot amb humilitat i senzillesa, per descomptat que el REIKI també ho aplicarem al nostre ésser per a la nostra pròpia evolució.

LES INICIACIONS

La pràctica del Reiki té tres graus o nivells, i el grau del mestria, depenent de les diferents iniciacions. Es componen d'una part teòrica, una part pràctica i la iniciació de cada nivell.
A l'alumne se li lliura dossier i diploma acreditatiu.

LES PRÀCTIQUES

Són recomanades però no obligatòries. Es realitzen en les trobades que Nordholistic proposa les alumnes i persones interessades a participar en les trobades. Els alumnes practiquen acompanyats pels mestres per ajudar-los al seu desenvolupament i integració de la tècnica Reiki.

Pràctiques Pràctiques

EL PRIMER GRAU

El Primer Grau obre els canals de l'energia i permet a l'alumne iniciat transmetre energia a nivell del cos físic, per a si mateix i per a altres. En Reiki I l'alineament sana en el pla físic els malestars de la persona que el rep i la salut física sol acusar una millora perceptible durant els mesos següents a la iniciació. Les sessions de Reiki I són principalment auto curatives.

Aquest nivell està obert a tothom, ja que l'Energia Universal resideix en tots i pot ser canalitzada per tots.

Primer grau Primer grau

EL SEGON GRAU

En aquest Grau, l'alumne rep 3 Símbols Sagrats del Reiki, que són les claus perquè l'Energia Universal actuï en una forma més profunda i més àmplia.

L'alineament de Reiki II, augmenta considerablement la quantitat d'energia curativa, dirigint-la d'aquesta manera més específica als aspectes emocionals, mentals i kàrmics de la curació de qui el rep. Després de rebre-ho, les emocions antigues, les situacions no resoltes del passat, les pautes mentals en desequilibri, ressorgeixen i es resolen per fi en la curació completa. Aquesta fase pot durar aproximadament uns sis mesos, és positiva i necessària, encara que no sempre es còmoda.

Amb aquest Grau s'aconsegueix la capacitat de transmetre energia sanadora a un nivell mental i emocional i fins i tot a distància. L'energia augmenta de vibració i ens obre nivells més subtils de consciència.

Segon grau Segon grau

EL TERCER GRAU

El Tercer Grau, activa els símbols de Mestria Usui que amplien la connexió amb l'Energia Universal i ens permet treballar amb la Consciència.

L'alineament activa les energies del nivell espiritual i activa la curació espiritual en la persona que el rep.

En aquest Tercer Grau, es pren encara més consciència de si sents donar el pas següent per accedir a la Mestria.

És oferir-te com a mestre de Reiki per ensenyar als altres.

Aquesta Energia és felicitat pura, unitat amb tota vida.

Tercer grau Tercer grau

MESTRIA

La persona que vol accedir a aquest nivell de Reiki, anomenat Mestria, decideix acceptar més responsabilitat en la seva pròpia vida.

En aquest nivell, un mateix reconeix que és realment el Mestre de la seva pròpia vida.

També, el que decideix fer la Mestria, és perquè en el seu interior té clar que l'ha de transmetre cap als altres, sempre respectant la tècnica Reiki.

La Mestria Reiki ens apropa al Coneixement de l'Ésser, objectiu principal de la vida humana al Planeta Terra, i ens permet canalitzar energia en el plànol que pertanyen els Mestres Ascendits.

Sessions personals amb cita prèvia

Segueix-nos a:

 

facebook

Membre associat de:

cecot          iey          yoga10

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació