Qui som

Montse i JosepSom Josep Farell i Montse Viciana, som coachs i professors de ioga.

Ens mou la nostre passió per la Vida, la Mare Terra i els essers que la habitem.

Creiem que un mon millor és possible i volem contribuir aportant el que nosaltres sabem fer, mitjançant el Coaching, diferents tipus de ioga, tecniques d'armonitzacio com el Diacom NLS i Reiki.

Nordholistic neix del nostre Amor per la Pau, l'Harmonia i l’Equilibri Universal.

Per nosaltres Nordholistic vol dir:

NORD – On ens guia la nostre brúixola. O sigui, el lloc, objectiu, meta, que ens proposem assolir o arribar.

HOLÍSTIC- Entenem a la persona com un ésser holístic. Concebem l'ésser humà com un tot i no només la suma de les parts. Es a dir: la persona és més que un cos, un cervell i una ànima per separat. Cos, ment i ànima segueixen una mateixa línia per aconseguir l'harmonia del esser. Quan hi ha un desalineament, aquest es reflectit en el nostre cos físic, o sigui: el nostre cos emmalalteix.

Josep Farell

Josep FarellHola !!! Sóc Josep Farell. Sempre he sentit curiositat per saber com estan fetes les coses, comprendre el seu funcionament i entendre la nostre relació amb elles. Quan vaig acabar la E.G.B. em vaig posar a estudiar tècnic d’automoció. Als 16 anys vaig entrar a treballar al taller del meu pare, al mateix temps que continuava amb els estudis. Al costat del meu pare vaig aprendre el funcionament de tots els elements dels automòbils i de les relacions personals. Vaig continuar estudiant, fent cursos de les noves tecnologies que s’anaven aplicant en el mon de l’automoció. Gaudia tant de la reparació dels automòbils, com de la relació que tenia amb les persones que els conduïen.

La meva curiositat per aprendre més de les relacions personals, em va portar a l’any 2008 a fer un curs d’Intel·ligència Emocional. A partir d’aquell moment es va obrir un mon davant meu que volia explorar. Vaig continuar amb un curs de Coaching Organitzacional Sistèmic, Habilitats comunicatives, P.N.L., fins arribar a realitzar un curs de Coaching Personal a l’escola de Coaching Sostenible. Acompanyat per la seva directora Antònia Martin, es va produir el gran canvi: vaig sentir que tenia de compartir tot el que estava aprenent amb les persones que volguessin créixer emocionalment i aconseguir l’equilibri interior. Vaig continuar formant-me com Coach Empresarial i Facilitador de Coaching.

El 2013 vaig començar a compaginar la professió de reparador d’automòbils i les sessions de Coaching. Vaig sentir que les dues professions demanaven el 100% d’atenció i vaig decidir dedicar el 100% de la meva atenció al mon del creixement personal. Fins aleshores, el que millor sabia fer per les persones, era reparar els automòbils que conduïen, però amb els nous coneixements i habilitats adquirides, crec que puc ser més útil a les persones en l’acompanyament del auto-coneixement i creixement personal en tota la seva amplitud.

El 2015 vaig ampliar el meu coneixement humà i espiritual a través de la meva passió per el ioga formant-me per ser Instructor de ioga i realitzant diversos seminaris de Meditació.

Em sento alegre de estar ara i aquí i compartir-ho amb vosaltres.

Detall de la meva formació:
2008 - INTEL.LIGENCIA EMOCIONAL *Cecot.*
2008-2009 - SABER NEGOCIAR L’ART O L’HABILITAT *Cecot.*
2009 - COACHING ORGANIZACIONAL SISTÉMICO *Cecot.*
2010 - HABILITATS COMUNICATIVES *Cecot.*
2011 - P.N.L. (PROGRAMACIÓ NEUROLINGÜISTICA) *Cecot.*
2011 - COACHING PERSONAL *ESCOLA COACHING SOSTENIBLE*
2011-2012 - PARLAR EN PÚBLIC *ESCOLA COACHING SOSTENIBLE*
2012 - 2º NIVELL DE COACHING, PRÀCTIQUES I SUPERVISIÓ *ESCOLA COACHING SOSTENIBLE*
2013 - COACHING EMPRESARIAL *ESCOLA COACHING SOSTENIBLE*
2012-2013 - RELAXACIÓ I AUTOCONTROL MENTAL
2013-2014 - REIKI (1ER.-2º - 3ER. GRAU Mètode Usui Shiki Ryoho)
2013-2014 - FACILITADOR COACHING PEDAGÓGIC “P.M.C” *ESCOLA COACHING SOSTENIBLE*
2015 - INSTRUCTOR D’IOGA PER NENS *IEY Instituto Europeo de Yoga *
2016 - INSTRUCTOR DE HATHA-VINYASA IOGA & POWER IOGA *IEY Instituto Europeo de Yoga *
2016 - INSTRUCTOR D’IOGA TERAPEÙTIC & BODY INTELLIGENGE *IEY Instituto Europeo de Yoga*
2017 - REGISTRES AKÀSHICS NIVELL I-II Escola de Conciencia Universal CORAZÓN AKASHA
2018 - TÈCNIC EN COACHING OCC INTERNACIONAL®
2018 - MÀSTER TÈCNIQUES I EINAS DE CREIXEMENT PERSONAL
2018 - PROFESSOR D’ASTHANGA IOGA PROGRESIU + IOGA-COACH ™

2018 - TECHNICIAN IN NATUROPATHY Open University of advanced Sciences

Montserrat Viciana

MontseHola!! Sóc Montserrat Viciana, des de fa més de 9 anys el món del creixement personal m'apassiona, un dels meus primers passos va ser a partir del 2008, vaig tenir l'oportunitat de realitzar un curs d'Intel·ligència Emocional a la Cecot. A partir d'aquest curs, vaig sentir la inquietud de seguir creixent, aprenent i evolucionant com a ésser humà. Vaig realitzar un curs de Coaching a la Funció Directiva i un altre de Coaching Organitzacional Sistèmic, m'apassionava tot el que aprenia i cada vegada tenia més curiositat. El 2011 vaig realitzar un curs de PNL Programació Neurolingüística, continuava descobrint, desaprenent i aprenent noves maneres d'entendre i viure la vida. Un món ple de possibilitats s'obrien davant meu.

El Coaching ressonava en el meu interior, i em fascinava i apassionava la professió de Coach i Facilitadora de Coaching, vaig seguir la meva formació des del 2011 fins al 2014 a l'Escola de Coaching Sostenible a Barcelona, acompanyada per la seva directora Antònia Martin, vaig anar descobrint i integrant una nova versió de mi mateixa, sent coherent amb els meus valors i sentint que aquesta professió és el meu camí de vida. Acompanyar les persones a descobrir el seu gran potencial, regalar preguntes poderoses que siguin útils i sanes per aconseguir els objectius personals de cadascú, respectant el ritme de cada persona.
A partir del 2014 vaig prendre la decisió de deixar la meva feina d'administrativa/comptable a una empresa de moda femenina després de 38 anys, per dedicar tota la meva energia al que m'apassiona. Sento que la meva missió és acompanyar les persones en el seu creixement personal oferint un servei de qualitat.

Sento que un món millor és possible, i jo puc aportar el meu granet de sorra.

A part del coaching, el ioga és una altra de les meves grans passions. Porto més de 14 anys practicant-lo. A partir del 2015 decideixo formar-me com a instructora de Asthanga Ioga i Ioga Progressiu amb el mestre Ricardo Ferrer del IEY Institut Europeu de Ioga. Aquest mateix any la meva passió pel Ioga em fa desplaçar-me a Màlaga per realitzar un intensiu de Ioga per a nens amb Susana Rojas de l'IEY Institut Europeu de Ioga, una experiència meravellosa per compartir aquesta filosofia de vida amb els més petits.

A l'2016 em formo com a instructora de Hatha-Vinysa & Power Ioga i Ioga Terapèutic & Body Intelligence en IEY Institut Europeu de Ioga realitzant diversos seminaris de Meditació.

Em sento alegre d'estar aquí i ara i compartir-lo amb vosaltres.

Detall de la meva formació:
2008 - INTEL.LIGENCIA EMOCIONAL *Cecot.*
2008 - COACHING EN LA FUNCIÓ DIRECTIVA *Cecot.*
2008-2009 - SABER NEGOCIAR L’ART O L’HABILITAT *Cecot.*
2009 - COACHING ORGANIZACIONAL SISTÉMICO *Cecot.*
2010 - HABILITATS COMUNICATIVES *Cecot.*
2011 - P.N.L. (PROGRAMACIÓ NEUROLINGÜISTICA) *Cecot.*
2011 - COACHING PERSONAL *ESCOLA COACHING SOSTENIBLE*
2011-2012 - HABLAR EN PÚBLICO *ESCOLA COACHING SOSTENIBLE*
2012 - 2º NIVELL DE COACHING, PRÀCTIQUES I SUPERVISIÓ *ESCOLA COACHING SOSTENIBLE*
2013 - COACHING EMPRESARIAL *ESCOLA COACHING SOSTENIBLE*
2012-2013 - MEDITACIÓ, RELAXACIÓ I AUTOCONTROL MENTAL
2013-2014 - REIKI I, II, III GRAU Mètode Usui Shiki Ryoho
2013-2014 - FACILITADORA COACHING PEDAGÓGIC “P.M.C” *ESCOLA COACHING SOSTENIBLE*
2014 - MAESTRIA REIKI (Mètode Usui Shiki Ryoho )
2015 - INSTRUCTORA DE IOGA ASTHANGA Y IOGA PROGRESIU *IEY Instituto Europeo de Yoga *
2015 - INSTRUCTORA DE IOGA PER NENS *IEY Instituto Europeo de Yoga*
2016 - INSTRUCTORA DE HATHA-VINYASA IOGA & POWER IOGA *IEY Instituto Europeo de Yoga*
2016 - INSTRUCTORA DE IOGA TERAPEÚTICO & BODY INTELLIGENGE *IEY Instituto Europeo de Yoga*
2017 - REGISTRES AKÀSHICS NIVELL I-II Escola de Conciencia Universal CORAZÓN AKASHA
2018 - INSTRUCTORA DE IOGA PER EMBARASSADES en IEY Instituto Europeo de Yoga
2018 - INSTRUCTORA DE IOGA PER MARES I NADONS en IEY Instituto Europeo de Yoga

2018 - TECHNICIAN IN NATUROPATHY Open University of advanced Sciences

PH. D. Antonio Gómez Acosta

Antonio GómezAmb més de 30 anys d'experiència en el camp de les medicines alternatives i especialment dins de la Naturopatia, Fitoteràpia, la Psicoteràpia i les energies magnetovibracionales.

Realitza sessions a través d'Biorresonància magnètica o Quàntica amb Scio-Quantum.

Basant-nos en que totes les malalties provenen de desequilibris elèctrics del nostre cos, a través de les tècniques naturals recuperem aquest equilibri que també es diu SALUT.

Responsable i monitor dels cursos instructius "EL REENCUENTRO”

Aquests cursos tenen la intenció de donar la informació bàsica, per entendre el bon funcionament del nostre "ÈSSER". Per poder trobar l'equilibri i harmonia necessària, per entendre “ l 'evolució humana”. Aconseguint una millor qualitat de vida.

Trobar respostes a moltes preguntes, com ara D'on vinc, a on vaig, per què passa això, quin sentit té la vida i l'evolució?

Aquests cursos consta de 3 nivells i està avalat per FLAEPA amb diploma oficial.

GOLD EXCELLENCE AWARD 2016
Doctor Honoris Causa por la O.U.A.S. de Barcelona
Naturopata – Psicoterapeuta Quántico
Ph. D. In Therapeutic Resonance NLS. de DIACOM (Miembro acreditado)
COFENAT: 3373
Reg.Prof de la U.E. nº ESO235/01

Miriam Belin

Miriam BelinSóc Miriam Belin, tarotista i psicoterapeuta. Dins de la feina que vinc desenvolupant des de fa més de 30 anys que desitjo posar al teu abast destaquen dues línies:

- Esoterisme:

On treball amb les cartes del tarot per donar-te una visió del teu present i futur i trobar les millors opcions. Dins d'aquest mateix camp realitzo els rituals de Màgia amb espelmes, les neteges energètiques, amulets, proteccions etc. Per portar bones energies. Havent participat en diferents edicions del Congrés de tarot que se celebra a Barcelona, ​​organitzat per l'Escola Mariló Casals. Un lloc on tots col·laborem a dignificar la feina dels bons professionals del Tarot i on s'ha creat un codi ètic al qual estic adherida.

- Teràpies:

Dins d'aquest camp utilitzo les teràpies regressives i la hipnosi. Aquestes teràpies em permeten eliminar traumes, fòbies, inseguretat, pors, manca d'autoestima, etc. Perquè no només tracte el símptoma, sinó la causa profunda que el va provocar perquè no es repeteixi. Amb les regressions també podem anar a connectar amb les nostres vides anteriors, fins i tot amb éssers que han mort.

Utilitzo el mètode de Banda Gàstrica amb Hipnosi, un mètode que ens ajuda a perdre pes a través de la hipnosi, sense dietes, treballant la ment subconscient.
Col·laboro en Nordholistic, realitzant consultes personals i tallers grupals.

Formació:

Membre afiliat del Icpha (Institut de Ciències Hispano americà)
Iniciada en Màgia per El centre The seven Powers. Associació d'activitats esotèriques.
Certificada en Tarot, teràpies regressiva, Banda Gàstrica amb hipnosi. Diplomada en tècniques de Ho'oponopono. Formadora i coach de la Llei d'Atracció.

Núria Palomo

nuriapalomoLife Coach i Facilitadora Certificada SANA TU VIDA by Louise L. Hay.

La meva formació i experiència es basen en el Coaching personal, el coaching pedagògic, el Reiki, les Constel·lacions Familiars i la metodologia "sana la teva vida" de Louise L. Hay. Encara que el meu major aprenentatge és la meva pròpia experiència personal i tot això m'ha permès convertir la meva passió en la meva professió i la meva forma de vida.

La meva proposta per a tu és acompanyar-te a través dels cursos i tallers "SANA LA TEVA VIDA" a un lloc amorós on conèixer-te més a tu mateix, descobrir el teu propi poder personal i connectar amb la teva essència per descobrir els teus propis recursos i crear-te una vida de benestar i realització personal.

"Per canviar la teva vida per fora has de canviar tu per dins. En el moment en que et disposes a canviar, és sorprenent com l'univers comença ajudar-te, i et porta el que necessites" LOUISE L. HAY.

Mirari Bolumburu

Sóc Mirari Bolumburu, terapeuta emocional i coach personal.Mirari Bolumburu

Acompanyo a joves en aquest procés vital que és l'adolescència, i assessoro als adults - pares, tutors, professors - que els acompanyen.

Aplico, per a això, coneixements, habilitats i tècniques de diferents disciplines, apreses en aquests anys, per a un abordatge integral d'aquesta etapa.

Diplomada en Treball Social, Màster en Coaching Personal, Certificació en Coaching Pedagògic, Teràpia amb Flors de Bach, i formació en Psicologia Evolutiva.

Col·laboro amb Norholistic, donant suport als joves i a les seves famílies a través de sessions de mentoring individuals i tallers grupals.

Marie-Laure Lauvray

Marie-LaureACOMPANYAMENT CAP A LA LLIBERTAT DEL ÈSSER: EMF Balancing Technique®

Professional acreditada de l' EMF Balancing Technique® (Tècnica d'equilibrat del camp electromagnètic)

Caminant de la Vida, enamorada de mi, enamorada del món, enamorada de tu, vivint la màgia, en continu aprenentatge...

M'adono que la història de la meva vida és la història d'aquest anhel de "no sé què" que avui dic PLENITUD, aquest anhel que tots compartim conscient o inconscientment i que ens impulsa a créixer. I avui des d'aquest profund sentiment de plenitud, desitjo acompanyar-te en el teu camí.

Què és el que em mou per fer el que faig?

Crec que un món millor és possible i crec en el potencial absolut de l'ésser humà.

Desitjo que cada ésser pugui viure en plenitud i que junts conformem una societat equilibrada, coherent basada en l'Ésser, del Ésser per l'Ésser.

Rebre les sessions d’EMF Balancing Technique® ha suposat per a mi un salt en la meva evolució. Tot s'ha tornat molt més fàcil, en connexió directa amb l'essencial. Em sento molt agraïda per treballar l'energia de manera tan amorosa i poderosa i per acompanyar quantes més persones cap a l'expressió de la seva veritable naturalesa.

¿Què es l’EMF Balancing Technique®?

L’ EMF Balancing Technique® és una tècnica energètica que ens permet equilibrar i enfortir la nostra energia personal, desenvolupar nous potencials, aconseguir major equilibri i harmonia en les nostres energies, i per tant en la nostra vida.

El treball es desenvolupa en diverses sessions, anomenades "fases", cadascuna tenint un propòsit específic.

¿ Quins són els beneficis de l’EMF Balancing Technique®?

 • Aconseguir major benestar, plenitud
 • Conèixer-se profundament com a ésser energètic
 • Viure més en el present
 • Elevar el teu nivell de vibració
 • Donar un salt en la teva evolució
 • Alliberar-te de vells patrons, creences, pors
 • Activar nous potencials, dons i talents
 • Aconseguir major ancoratge
 • Aconseguir major connexió
 • Amplificar la teva connexió central
 • Aconseguir major equilibri i harmonia en les teves energies i per tant en la teva vida
 • Viure i seguir evolucionant des de el goig i la plenitud
 • Alinear-te amb el teu propòsit
 • Empoderar-te
 • I molt més, i tot això, d'acord a la teva saviesa interior;-)

Estàs preparat per viure la màgia?

Estàs preparat per ser cada dia més del que tu ets?

Segueix-nos a:

 

facebook

Membre associat de:

cecot          iey          yoga10

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació