Diacom

DiacomDIACOM és un equip de bio-ressonància que treballa per a diagnosticar i tractar els símptomes de les malalties, amb vibracions electromagnètiques de molt baixa freqüència, en grau de poder transmetre informació al cervell humà, per sobre dels sentits normals.

El mètode d'anàlisi NLS permet avaluar l'estat bio-energètic de cada òrgan individualment. Els resultats s'obtenen en forma d'imatges amb la topografia de la zona afectada, i signes pictogràfics, que ens permeten analitzar els desequilibris (energètics) dels teixits del cos. Això il·lustra amb precisió la "lesió" (inflamació i / o degeneració dels teixits) i ens ajuda a identificar l'estrès present.

Per comprendre de forma senzilla el seu funcionament: la tecnologia envia senyals sonors a què responen els teixits humans. Podem posar l'exemple de dues guitarres posades una al davant de l'altra. Si s’agafa una guitarra i es prem una de les seves cordes, es notarà com la mateixa corda comença a vibrar en la segona guitarra sense ser tocada. Aquest fenomen succeeix perquè totes dues cordes vibren en el mateix nivell d'amplitud i longitud de "freqüència".

Si prenem aquest concepte i ho apliquem a les cèl·lules dels nostres cossos passa el mateix, i això va ser el que els científics russos van començar a investigar fa més de 50 anys, estudiant el nivell de freqüència a què vibren cadascun dels teixits presents al ésser humà.

El programari de DIACOM descodifica i mostra l'estat energètic de les cèl·lules en una pantalla, on un model virtual dels òrgans és mostrat amb colors per a oferir-nos més claredat.

El sistema projecta una representació virtual de cada òrgan marcat amb un codi color-geomètric que ens permet identificar l'origen precís del procés patològic.
Això permet identificar la patologia dels òrgans interns amb un molt elevat percentatge de precisió (98%).
Els éssers humans formem part d'un Camp Electromagnètic Universal i cadascuna de les nostres estructures biològiques té la seva pròpia i característica oscil·lació electromagnètica. Les alteracions en la sincronització harmònica de tals vibracions es deuen a bloquejos que els procediments diagnòstics convencionals no poden individualitzar anticipadament. Cada part del nostre cos, fins i tot la més petita, emet un so (inaudible) diferent: la retina emet un "so" de 8,2 Hz, els ossos 1,8 Hz, etc. Això és el que el DIACOM pot "escoltar". De manera molt sintètica, es podria dir que entre la informació primordial i la materialització perfecta es necessita una circulació lliure i perfecta del senyal. El que impedeix o altera tal trajecte es diu "bloqueig", "camp interferent", "zona d'alta entropia", etc. Si aquest bloqueig és identificat, aïllat i desmantellat, l'energia retrobarà el seu camí natural.

Per tant, el símptoma no és el nostre enemic ... és una campana d'alarma a través de la qual el nostre cos convida a la persona a buscar més a fons. No obstant això, moltíssimes vegades el símptoma encara no està present, però sí que hi ha la malaltia latent. Sovint el DIACOM ens ofereix la possibilitat de fer un diagnòstic precoç abans que sorgeixi tant el símptoma com la malaltia. I no només això, ja que el mateix aparell és capaç d'enviar senyals de correcció, permetent-nos actuar anticipadament. Seria com una "cirurgia sobre el Camp Electro-Magnètic" que es pot veure simultàniament a la pantalla.

DIACOM LITE - FREQ.

El dispositiu DIACOM ha obtingut la certificació com un dispositiu de mesurament combinat, que mesura els camps electromagnètics de baixa tensió i és generador d'ones electromagnètiques de baix voltatge. El dispositiu ha superat totes les proves, inclosa la seguretat electromagnètica, innocuïtat ambiental i de seguretat per a les persones i animals.

URMIUM, és un programa de Diagnòstic i tractament, poden escanejar i testar més de 500 Òrgans, Teixits, Ossos, etc.. Veure els punts d'entropia dins de l'òrgan i en la pantalla de diagnòstic, ens dóna informació de la patologia amb menor índex de similitud espectral (ISE). També podem veure al·lopàtics, Homeopàtics, Aliments i fins i tot testar des d'un recipient de prova quin d'ells és més favorable per a l'òrgan testat.

FREQ, un programa específic, per eliminar microorganismes i realitzar Detox (desintoxicació).

diacom lite freq

Plazmotronic

DIACOM PLAZMOTRONIC

DIACOM PLAZMOTRONIC és un dispositiu electrònic generador de plasma que, amb les freqüències adequades, ajuda al cos a desfer-se dels micro-organismes (patògens, virus, bacteris, paràsits, fongs, etc ...) que es poden trobar en el cos humà causant diverses malalties com fatiga crònica, fibromiàlgia, dolors i malestar, insomni, estats d'ansietat, etc ... al mateix temps que preserva i potència a les cèl·lules sanes preservant la condició saludable del cos humà i la funció biològica de la persona.

Els resultats que s'estan obtenint amb l'ús de l'equip DIACOM PLAZMOTRONIC, estan sent molt positius, han donat suport a la curació de pacients amb tots els tipus de microbis patogènics: bacteris, virus, fongs i paràsits.

Ajudant a moltes persones a eliminar del seu sistema, microorganismes nocius com, E coli, Staphylococcus, Streptococcus, Amoebas, influença, papil·loma, parainfluenza, tifoide, herpes, càndida, varicel·la i diversos altres.

D'altra banda també hi ha freqüències especifiques per estimular i regenerar òrgans, sistemes i teixits, altres que ajuden a pujar les defenses, ha pujar la producció d'hormones, regenerar lligaments, cartílag, pell i nervis, reduir el dolor, millorar el funcionament hepàtic i renal, realitzar teràpia de Detox, així com relaxar músculs i un llarg etc.

Una nova finestra al tractament natural per a diverses persones alhora, amb resultats molt efectius, sense efectes secundaris nocius.

Sessions personals amb cita prèvia!

Segueix-nos a:

 

facebook

Membre associat de:

cecot          iey          yoga10

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació