Coaching

CoachingEl Coaching és una relació professional que consisteix en un acompanyament a la persona que ajuda a potenciar la seva capacitat d’autodescobriment.

Com ho fem?

Mitjançant preguntes sanes i útils, sense afegir, dirigir, ni assessorar, en un procés creatiu que convida a l’acció per assolir els objectius proposats per la persona.

El coach en l'ús de les seves competències, té en compte a la persona en les seves 5 dimensions (emocional, mental, lingüística, corporal i energètica) i la seva relació amb l'entorn, per generar en aquesta, tant la reflexió com l'increment de consciència i la presa de decisions. Es tracta d'activar la persona sense afegir, dirigir ni assessorar; només amb preguntes útils.

Sents que vols fer un canvi en la teva vida i et falten eines per realitzar-lo?

Què et passa quan buscant resultats diferents obtens sempre el mateix?

El Coaching ens connecta amb els nostres recursos i la capacitat de gestionar-los.

El Coaching no és una teràpia, la relació que s'estableix entre el coach i tu es fonamenta principalment en la confiança, la confidencialitat i el compromís entre les dues parts.

Et proposem una primera cita per avaluar la teva situació i les teves motivacions i interessos.
És totalment gratuïta i en ella et donarem tota la informació que necessites per iniciar el teu procés de canvi!

Coaching

coaching3

Sessions personals amb cita prèvia!

Segueix-nos a:

 

facebook

Membre associat de:

cecot          iey          yoga10

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació